Tuesday, February 15, 2011

CoNtEsT Menangi Set Sauna Diamon, Cek Tunai & 5 Hadiah Misteri....!!!

Berita terhangat u....
korang nak x bersauna di rumah???ni la masanyer....hehehe

aku ni saje try test usha nengok...mana la tau pas bersalin nnti ada can nak manja2kan diri ngan sauna plak kan...kat umah lagi tu...

kalo korang berminat nk sauna cegini...xpon nak cek tunai rm50...xpon 5 hadiah misteri lain...leh klik SINI or link contest kt atas tuh....or klik banner

ni la rupe sauna diamond tuh...function dia korang leh tengok kat SINI
untung2 kalo ada rezeki korang...leh la aku tumpang sekaki kan...hehehe


7 hadiah yang bakal anda menangi adalah:
Hadiah Utama: 1 Set Sauna Diamon bernilai RM390
Hadiah Kedua: Cek Tunai bernilai RM50 daripada Nawal Enterprise
5 Hadiah MISTERI....!!


lai3...meriahkannyer...sape xnak join contest nk beli terus pon boley...hehe
sila la ke blog eshop tu yer... :)

Tarikh Tutup: 15 Feb 2011

terasa nak tag org plak:

maro
baiduri
faten
zur@iwan
puteri-katek
jieda

ZefaAsmara
ekin

inasepi

auni miyukie

EMIRA SYAZANA YUSOF



2 comments:

Mrs. Asida said...

:) good luck..

E-SHOP @ WiSH'S said...

salam 1malaysia, thanks sgt ya join contest akak ni...akk doakan awak berjaya membawa pulang hadiah2 menarik tu ya. ok, kalu awak ada buat hebahan2 kat fb atau twitter tu, sila catatkan permalink ke blog akak plak ye. senang akk nak track..tqvm dear.

salam:-)