Thursday, February 24, 2011

CONTEST : PHOTOSHOOT PERCUMA bernilai RM150 anjuran Faridism Photography

contest by FARID : klik SINI or banner...

SEBAB kenapa anda harus dipilih untuk menang PHOTOSHOOT PERCUMA ni:
sebabnyer aku teringin nak wat fotoshoot untuk family aku...diorang xpernah merasa sesi2 fotoshoot nih...ala2 model lagi plak tuh...sure diorang teruja kalo ada peluang kan...
dan kalo ada peluang untuk shoot newborn baby...chumelllnyer rasa....

TEMA dan shoot macam mana yang anda nak:
Photoshoot keluarga or newborn baby kan...
(so cute tgk newborn baby yg baru jenguk dunia kan...)

chumel kan newborn baby nih...geram aku nengok...
agak2 en. farid leh wat kan untuk aku cegini x???hehe

ni antara gambar kami bertiga...
kalo dpt fotoshoot untuk big family...my family + asben family...wah gitu...meriah giler la...
bila lg nk sekalikan diorang ngan acara bergambar camni kan... :)
nak berangan jap...hehehe


nak tag:
Pn.Asida
maro
Cute Mum

Contest bermula pada 11 Februari 2011 sehingga pukul 12am 1 April 2011.

1 comment:

Farid Haron said...

thanks sebab join :) nantikan keputusan bulan april ni ya. gudluck ! :)