Tuesday, January 18, 2011

Campaigns & Earning Pertama Sukasuki

korang nampak x kt gambar tu...
ni la earning pertama dari blog sukasuki nih...

xbyk mana pon...tp ok la kan...:)

yg bawah tu dari blog budak kecik...hehe...

xder BE wat masa skang nih...
agak2 bila la en.nuff nk letak BE plak...ngeeeee

3 comments:

Mrs. Asida said...

oklah tuh, aku yer asida.net lebih kurang mcm si budak kecik tu nyer blog ler..

Takpelah sikit2 lama2 jadi bukit. ni kira tabung gak ni selain dari tabung KFC aku tuh.. hihi

Mrs. Asida said...

by the way.. klu aku visit de iklan, aku klik ler means aku bg duit tabungan utk jajan dania and upcoming baby.. hehe :)

MommY & DaddY CooL said...

kiter serupa ciput jek dapat hu3...