Friday, January 14, 2011

i♥contestblog 1st GiveAway

korang nk join GA nih??? klik SINI... or banner kat atas tuh...

GA ni diadakan sempena http://ilovecontestblog.com/ yang baru diwujudkan... :)

Tuan tanah blog ni lahir pada 27 Mac 1982 (xsilap kan3...ngeh3...)

Pemilihan penerima hadiah adalah berdasarkan random.org ( kalau ramai sgt) atau secara manual oleh anak2 asida (klu sikit). GA maybe akan ditutup jika sudah mencecah 300 contester atau sampai ke tarikh 27 Mac 2011 (lama tuu!!)

Hadiah
Set solekan mata (AVON: maskara + eyeshadows)1 Pemenang
Pemenang Saguhati akan menerima ‘GIFTs’ yang comel lote (akan di upload nanti) – 3 Pemenang
Pemenang Misteri akan menerima hadiah ‘misteri‘ – 1 Pemenang berdasarkan ‘google analytics’ iaitu sbg referral asida.net (bukan ilovecontestblog.com) yang terbaik sekali.

Hadiah maybe akan bertambah jika ramai yang sudi join GA ni

Tag 2 orang:

Nana

Faten


Tutup ; 27 Mac 2011

2 comments:

Mrs. Asida said...

hehe Thanks join..

Pass! Good Luck!

:)

eT said...

hehe...sama2... :)