Thursday, January 13, 2011

CONTEST PIC hitam putih PALING COOL !

1.okay macam biasa korang kena jadi follower blog ni
2.letakkan banner contest ni kat sidebar sepanjang contest berjalan & link kan ke blog ni
3.buat entry pasal contest ni dan berikan idea hadiah apa yang korang nak kalau korang menang rm100? ?*ayat yang simple je tau!*
contoh : kalau saya menang , saya nak shawl banyak-banyak !
4.tag 5 kawan-kawan yang korang rasa mesti dia nak join !
5.tarikh tutup penyertaan : 1 mac 2011

Kalau ai plak yg menang....ai nak beli jubah moden cantik2 yg blink2 tu...aci x?hehe
tp kalo beli tu dapat satu jek kan dgn rm100 tuh....

nak beli apa eh???haaa....beli souvenir la utk kawan2...korang nak???
kalo nak kene tunggu aku menang contest ni la...ngeeeee.... :p


Tag 5 kawan:
izan
asida
miezaniera
faten
sarah

nak join jugak??klik SINI

6 comments:

zura@iwan said...

gud luck ye.,.

eT said...

tq zura...
ke iwan nih?hehe

Mrs. Asida said...

hehe nak ape ek.. insya-allah aku join eT

izan_cute said...

byknyer..ni ada lg..alamak aku ni hutang tag keliling pinggang dah ni hukhukhuk

siti fatimah said...

mana gambar nya ?

apisv2 said...

entah