Monday, January 17, 2011

Dan...Pemenangnyer.... :)

fuhh...fuhh...fuuhhh...

berpeluh dah ketiak ni main kejar tgh tadi...
kejar apa??
kejar masa la...ke hulu ke hilir..ngeeee..

k la korang...tanpa membuang masa lagi...dan sukasuki berkesempatan nk up en3 nih...

"hmm...nk kene amik yg mana ni ibu???"

haa...nah segenggam dak kecik ni bagi..hehehe...sabo je la dak nih...


dan setelah puas memberi arahan kepada budak kecik nih...
maka..dengan ini...org yg lucky kali ni ialah

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

ntah kenapa gambar sukasuki upload 3-4 kali pon dia songsang jugak...hahaha

mmg nk soh korang pusing PC/laptop korang utk tengok result la tuh...:p




orait...tahniah pada yg bertuah...
korang emailkan nama/alamat/no_phone/email kat et.bak82@gmail.com

meh...vote sukasuki kat SINI...TQ :)

18 comments:

EiJa ZaQuaN said...

Tahniah kpd pemenang bertuah..
nmpknye x der rezeki nak menang kat sini..

zura@iwan said...

tahniah kpd pemenang btuah...

eima said...

tahniah...tak menang..huhu

aanie said...

tahniah pd pemenang..

nanakimie said...

tahniah pada pemenang:)

miz ruha said...

congrats pd yg menang,,,

chacha said...

thniah kepada kwn2 yang menang...^_-

nmkhairulazlan said...

tahniah kepada pemenang..

Zefa NorAsmara said...

Tahniah kawan2.. :-)

Mrs. Asida said...

huh huh huh sedih2 koi tak dapt.. takpelah kan.. blum bertuah lg menang GA ni.. hehe

Btw sorg tu mcm kenal, tahniah!.. buat yg lain juga ek

melopas frame.. dah berangan nak letak kat meja makan.. hihi

Hana Kirana said...

Tahniah juga dar Hana KirANA

z.u.n.a.i.d.a said...

congrats pada yang menang!

izan_cute said...

erkk..aku ada? Alhamdulillah...mekacih dania..bertuah plak nama auntie.thanks et...

cik niza said...

wahhhh...tahniah kpd pemenang..

Illiana Hidayah said...

finally~alhamdulillah..tq2 si kecik yang comel..muah3x.. :)
tq jugak kepada penganjur :)

cikpuanhady said...

tahniah buat yang bertuah..

Jom join :Ada 2 contest yang boleh disertai

Jom skodeng :Pendapatan Sampingan Berblog dengan HeartBeat.my

kakyong said...

tahniah.. buat yg bertuah

*∽ IZAN ∽* said...

Salam..!!

Wah tak sangka menangg..! Terima kasih banyak-banyak pada puan penganjur terutama yang pada sicomelll..!! moga bertambah murah rezeki tuan rumahh..!aminnnn