Thursday, January 27, 2011

Menang 'LIKE' Contest Matjoe.com


dalam bulan januari ni ada lagi kemenangan utk sukasuki...
xcaye?? meh tengok kt blog matjoe.com...

opsss....ni ada iklan menang moto...
eh silap...menang hadiah kuih plak...
kali ni leh makan2...
korang nak rasa??meh sini sukasuki bg sorang sekeping...merasa sorang sket...hehehee

Tempat ke-3 dan ke-5 bakal memenangi sebalang cookies kak ina KL bernilai rm25

Tempat ke 4 - ET dengan 71 'like'



ni adalah berkenaan azam sukasuki yg dibuat awal bulan ari tuh...
memasang azam untuk rumah baru kami nanti...hehehe
dengan bantuan dan sokongan 'like' kawan2...dapat la sukasuki tempat ke-4 nih :)

moga rezeki matjoe.com dan kawan yg 'like' dimurahkan rezeki lagi...aminnn...
last...thanx pada semua kawan2 yer... :)

p/s: untuk pengundi2...nnti sukasuki soh random.org wat pilihan yer...
InsyaAllah...esok sukasuki umumkan peserta yg terpilih... :)

8 comments:

zura@iwan said...

wahhh..tahniah2 ye eT

mummychacha said...

yeay,et menang hehe..tahniah!~

Em's Family said...

Salam

conrats memang...

anyway, nak mintak tolong vote akak untuk Friso contest boleh ?

Ok.. ini instruction dia..

1. Go to http://apps.facebook.com/flaunt-it/
2. Click ALLOW
3. Click VOTE NOW
4. Go to FLAUNT YOUR MOMENT
5. Go to http://apps.facebook.com/flaunt-it/moment_view.php?id=10195&menu=gallery
6. Click VOTE..

or kalau nak tengok gambar sekali. boleh tengok dekat http://malaysiagiveaway.blogspot.com/2011/01/i-appreciate-your-vote-for-friso.html

Kalau if you dont mind, boleh vote every 24 hours..

Once again.. Thanks yer
Kak Mira

Jieda said...

tahniah ye

eT said...

thanx sume...hehe
sokongan korang jugak...

kak mira:
nnti pas opis hour eT vote yer..
lani xleh bukak kt opis..hehe

AROL DSHW said...

Tahniah! Seronoknya menang. :)

Cute MuM said...

tahniah..
berbaloi raih undi kan..

kakyong said...

tahniah.. no 4 tu.. cayalah..