Saturday, January 15, 2011

Tadaaa...Senarai Peserta Lucky Draw...

hehehe...susun2 boh dalam kotak kt word tu sampai 4 pages senarai peserta sume...
nombor nk link xberubah yer...menten jek kt sidebar tuh...
juz ada no yg sampai 2x ai dah buang 1...nnti dedua dia menang plak...:P
nape aku xguna random.org je eh??
sbb ni 1st lucky draw aku...dan nama pon lucky draw kan...
kalo xder main cabut2...main tarik2...xfeel la kan..ngeh3....
saje nk tunjuk kat korang kertas2 ini...hahaha...opss...terlebih happy plak....
xcited nk potong nk main cabut2 neh...:p
TUNGUUU!!!!!


meh...vote sukasuki kat SINI...TQ :)

12 comments:

Gieyana said...

harap2ada rezeki utk akak..:D

SyUhAdA said...

wah...
xsbr nak tau result nye..~

Zefa NorAsmara said...

Moga2 ada rezeki.. :-)

Illiana Hidayah said...

moga2 ada rezeki untuk saya yang tak pernah menang bila masuk apa2 ni..hohoho

miz ruha said...

suspen2

aKu,diA dAN kAmu~ said...

harap juge..

nmkhairulazlan said...

moga ada rezeki..

umialya said...

Amin

chacha said...

huyoooo...sape lah yang bertuah tu kan..ngeeeee~ ^_^

Mama Zharfan said...

suspenssssss

nanakimie said...

spe yg bertuah tu:)

Mrs. Asida said...

ish nama koi ada tak tuh? jgn buat2 lupa noo.. hihi