Thursday, January 6, 2011

Update pasal Lucky Draw Sukasuki2

yuhuuu...
xsangka plak dapat sambutan lucky draw nih...

eh..korang jgn ingat hadiah grand2 tau...
nk bg korang kereta ker...banglo ker...hp ker...mmg xtermampu la sukasuki nih...

ni pon sonok2 jek nk tambah kenalan...

apa yg sukasuki dapat dari korang??....
bila sukasuki masuk blog sume yg join nih...
sukasuki add jadi kawan n follower gak...
nnti leh 2gether2 kawan lagi kan3....
ker korang xmo kawan dah ngan sukasuki nih???huhu :(

ok2...cakap byk xguna...
setakat kol 2.00pm td sukasuki dapat update list peserta...sume ada dalam 86 orang...
dan ada lagi 5 hari untuk yang lain join n jadi kawan sukasuki... :)

KORANG CEK NAMA KORANG NGAN LINK SEKALI YER KT SIDEBAR BLOG SUKASUKI NIH...

kalo ada yg salah or nama tercicir bgtau yer...

pada yg xder link tu..mintak update balik link kt en3 ni k...
takut sukasuki xperan plak...

hadiah nnti sukasuki update...
dalam proses...hehehe

p/s: kalo korang klik kt nick eT tu akan view profile n blog peribadi sukasuki...
sape nk follow dialu2kan sgt... :)

blog personal sukasuki:
http://maziati.blogspot.com/
http://nursyazadania.blogspot.com/

8 comments:

SyUhAdA said...

okeh...
nme syu dah ada..

nanakimie said...

ok,ada no.22:)

maria said...

sori tak berapa pandai lak nak link..Anyway, ni link maria http://luvilmi.blogspot.com

miz ruha said...

ok,,no 32,,

.:MrS cHerRy:. said...

ok..num 51..

mamaqari said...

nk join jgk nih

azryNaiN said...

de pon name ain..
45..
:)

.....:E.M.I:.... said...

yeyeyeyeye...
58!!!!
hehehee